Menu
"A smile is a curve that sets everything straight" - Phyllis Diller

DIGITAAL TANDLABO

Van de Velde dentalkeramiek wil u een optimaal resultaat en een constante kwaliteit garanderen. Daarom vinden we het zeer belangrijk om de volledige controle te houden en het CAD/CAM-proces in-house uit te voeren. Dat doen we met de meest geavanceerde apparatuur.

Ontdek hier onze digitale service voor tandartsen

Scanners (CAD)

3 Shape Dental System

Voor conventioneel kroon- en brugwerk en implantaatstructuren gebruiken we de 3 Shape Dental System scanner. Deze geavanceerde scanner laat ons toe om de modellen extreem precies in te scannen en de structuren te ontwerpen volgens de wensen van onze klanten.

De software van deze scanner is compatibel met de belangrijkste implantaatmerken, zodat individuele implantaatoplossingen kunnen worden doorgestuurd voor freeswerk. Al uw bestanden van digitale afdrukken kunnen worden geïmporteerd en omgezet in deze scanner.

Nobel Procera 2G

De Nobel Procera 2G scanner van Nobel Biocare wordt gebruikt voor individuele implantaatoplossingen zoals individuele zirkonium of titanium abutments.


Freesmachines (CAM)

Ons tandlabo werkt met twee freesmachines.

Voor het conventionele kroon- en brugwerk gebruiken we een 4-assige freesmachine. Onze 5-assige freesmachine freest simultaan en wordt gebruikt voor zowel conventioneel kroon- en brugwerk als vaste implantaatstructuren.

© 2021 Van de Velde dentalkeramiek • Veldstraat 12, 9240 De Pinte • 09 385 64 50info@vdv-dentalkeramiek.be
BE 0479.326.092 • privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér